АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

ЛЕПАК ЗА ГУМИ

ЛЕПАК ЗА ГУМИ, 450 мл.
Лепакот за гуми содржи специјална формула која брзо ја пумпа дупнатата гума. Со употребата на овој лепак нема потреба да менувате гума или да употребувате дигалка. Заштедува време и не го менува балансот на гумите. Ги лепи пукнатините на гумата и ја пумпа до 20 lbs (240kPa) притисок.

Арт. бр. 97014

Сет за Прва Помош Еуро

Категорија Помош на пат

Прва Помош по европски стандарди.
Прва помош по DIN13164-2014 стандард.
Содржи 38 стерилизирани артикли како и упатство за употреба.

Арт. бр. 3015

Ремен за влечење 2t

Категорија Помош на пат

Ремен за влечење

Ширина: 5см.
Должина: 3,5 м.
Јачина: 2t

 

Арт. бр. 9513

Сет одвртувач со 11 додатоци

Категорија Алат

Одвртувач со променливи глави.
Во сетот има 11 променливи глави, вклучувајќи рамни, крстач и торкс глави.

Артикал број: 900011

 

Кабли за полнење 600А

Категорија Помош на пат

Кабли за полнење со моќност 600 Ампери
Овие кабли се одликуваат со лед светла на врвот од клештите, така овожможуваат поголема видливост во ноќта.
Должина на каблите е 3 м.
За кубикажа на возилото до 3500 СС.

Артикал број: 5734

Кабли за полнење 400А

Категорија Помош на пат

Кабли за полнење со моќност 400 Ампери
Должина на каблите е 2,5 м.

Одлично работат и при ниски температури, се до - 25 Целзусови степени
За кубикажа на возилото до 2000 СС

Артикал број: 5735

Кабли за полнење 200А

Категорија Помош на пат

Кабли за полнење со моќност 200 Ампери
Должина на каблите е 2,2 м.
Одлично работат и при ниски температури, се до - 25 Целзусови степени
За кубикажа на возилото до 1600 СС.

Артикал број: 5737

Работни ракавици телешка кожа

Категорија Алат

 

Работни ракавици телешка кожа

Арт. бр. 20701

 

Работни ракавици памучни

Категорија Алат

 

Работни ракавици памучни

Арт. бр. 20221

 

ПП Апарат 2 кг.

Категорија Помош на пат

ПП Апарат 2 кг.
Powder

Арт. бр. 8562

  • bell
  • falcon
  • sonax
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • aroma
  • philips