АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Чист видик + Чиста околина

Категорија НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

Новата течност за ветробрански стакла, ROX, се грижи за видливоста од Вашиот автомобил. ROX е со пријатен мирис и недозволова замрзнување на стаклото до - 20С.
Совршено го одстранува мразот, оневозможува повторно мрзнење, формира заштитен слој, ги чисти стаклата без да остави дамки. Содржи сурфактанти кои гарантираат брзо отстранување на нечистотиите.
Не ги оштетува пластичните и гумените делови.

ROX е во ПРАКТИЧНО и ЕКОЛОШКО ПАКУВАЊЕ. Неговата амбалажа е за 70% попријателска за околината.

Линк до производот:
http://atomem.mk/брендови/praxis/зимска-опрема/item/710-rox-зимска-течност-за-стакла

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • superhelp
  • falcon
  • philips
  • bell
  • versaco
  • praxis
  • aroma