АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Чорапи за снег 698

Категорија Autosock

AutoSock е чорапа за снег која се навлекува на тркалото за подобар контакт со мразот или снегот.
Направена е од специјало направен текстил.
AutoSoc чорапата за снег е лесна за употреба и се реупотреблива. Нема потреба од предходен тренинг за монтирање.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • falcon
  • bell
  • superhelp
  • sonax
  • philips
  • aroma
  • praxis