АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

ЛЕПАК ЗА ГУМИ

ЛЕПАК ЗА ГУМИ, 450 мл.
Лепакот за гуми содржи специјална формула која брзо ја пумпа дупнатата гума. Со употребата на овој лепак нема потреба да менувате гума или да употребувате дигалка. Заштедува време и не го менува балансот на гумите. Ги лепи пукнатините на гумата и ја пумпа до 20 lbs (240kPa) притисок.

Арт. бр. 97014

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • philips
  • falcon
  • versaco
  • sonax
  • superhelp
  • praxis
  • aroma