АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

ДЕЗОДОРАНС ЗА ВОЗДУХ

ДЕЗОДОРАНС ЗА ВОЗДУХ
Најефикасен освежувач со долготраен ефект. Идеален за комерцијални објекти, канцеларии, болници, хотели и сл.Наменет за употреба во бањи, ходници, приемни простории, рецепции и конференциски сали.
Јаката арома овозможува покриеност на поголема област со свеж воздух.

Арт. бр. 97012

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • superhelp
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • sonax
  • versaco
  • falcon