АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Авто спреј

Овој производ е направен со напредна нафтена производствена техника. Лесен е за употреба и дава мазен ефект на површината. Производот има многу предности: отпорен на временски неприлики, цврст, мек, долготреаен и обезбедува долготрајна боја. Може да се користи за прскање и репарирање на површини направени од метал, дрво, стакло, кожа, порцелан и други видови на материјали.

Нето: 450 мл

Арт. бр. 97011

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • philips
  • bell
  • versaco
  • sonax