АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Чистачот на контакти

Чистачот на контакти е непроводен, совршено силен одмастувач за употреба на механички делови и електрични контакти. Неговите извонредни перформанси го прават неопходен во работилниците. Комбинирана формула на растворувачи и деривати. Ги отстранува замастените нечистотии и влагата од контактните површини на мали електрични уреди, системи за палење, мотори, сопирачки, релеа и термостати.

Нето: 22 мл

Арт. бр. 97010

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • sonax
  • philips
  • aroma
  • bell
  • superhelp
  • falcon
  • praxis