АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Чистач на кочници 450 мл

Чистачот за сопирачки се користи за брзо и ефикасно чистење на деловите на сопирачките. Рапидно ја отстранува нечистотијата и маслото од целиот систем на сопирачки. Високо активен чистат кој врши одмастување и разградување на мешавината од масло и прашина. Ги чисти и одмастува плочките на сопирачките и останатите подвижни делови на сопирачките.

Нето: 450 мл

Арт. бр. 97007

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • bell
  • falcon
  • aroma
  • sonax
  • praxis
  • versaco
  • superhelp