АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Против пожарен апарат

СПЕЦИЈАЛНА ФОРМУЛА ЗА ГАСНЕЊЕ наменет да ги натопи и најмалите пожари без оглед на нивната причина и  да  се избегне нивно ширење. Не е токсично. Еколошки безбеден за озонот.

Нето: 500 мл

Арт. бр. 97006

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • praxis
  • versaco
  • superhelp
  • sonax
  • falcon
  • philips
  • aroma