АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Силиконски спреј за кокпит 450 мл

Содржи заштитен силикон за полирање наменет специјално за инструмент табла. Додека чистите, остава светол заштитен слој на површината. Заштитниот филм што го остава не е само анти-статик туку и УВ заштитиувач, против стареење, анти бактериски, може да спречи инфекција од некоја бактерија со што го заштитува здравјето на вас и вашето семејство. Овој производ може да се користи за површини во кола, за  кожа, вештачка кожа, мебел, истите ги чисти и им дава  сјај.

Нето: 450 мл

Арт. бр. 97003

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • praxis
  • aroma
  • philips
  • versaco
  • falcon
  • superhelp
  • bell