АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пена за чистење 450 мл

Совршен за чистење на сите обоени или извалкани површини. Одличната моќ на чистење ја отстранува нечистотијата и ја враќа првобитната боја и изглед. ЗА АВТОМОБИЛ, БРОДОВИ и ДОМА: Производот е специјално ефикасен за чистење на винил и тапацир, под, теписонски и хромирани површини. ЗА ДОМА: Одличен за чистење на уреди, тоалет, керамички површини, подови, обоени ѕидови и тапети, екрани, прозорци, порцелан, обоено дрво и метал. Ги отстранува закоравените нечистотии и дамки од површините од винил, тапацир и текстил.

Нето: 450 мл

Арт. бр. 97001

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • aroma
  • philips
  • praxis
  • versaco
  • sonax
  • superhelp
  • falcon