АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пассион

Категорија Little Joe

Little Joe e освежувач за во автомобил произведен од EVA, термопластичен и НЕ токсичен полимер.
Направен со специјални миризливи масла, чија миризба трае до 45 дена.

Арома: Пассион

Made in Italy.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

  • bell
  • versaco
  • sonax
  • philips
  • superhelp
  • praxis
  • aroma
  • falcon