АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држачи Ice

Категорија Држачи за скии

Магнетни држачи за скии ICE
- без систем за заклучување
- наменет за 2 пара скии
- лесен и практичен
- монтажа без употреба на алат

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

  • philips
  • aroma
  • bell
  • versaco
  • praxis
  • falcon
  • superhelp
  • sonax