АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држачи Tiger Shark

Категорија Држачи за скии

Магнетни држачи за скии
- Со вградена брава за заклучување на скиите и на самиот држач
- Наменет за 3 пара скии или 2 даски
- Едноставна мотажа само на рамни кровови од возила без употреба на алат

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • sonax
  • falcon