АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држачи Viggen 4

Категорија Држачи за скии

Алуминиумски држачи за скии
- Монтажа на кровни носачи
- Наменети за 4 пара скии или 2 даски
- Со вклучена брава за заклучување
- Традиционален начин на монтирање со U систем.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

  • praxis
  • philips
  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • falcon
  • sonax
  • aroma