АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држачи Silver Ice

Категорија Држачи за скии

Алуминиумски држачи за скии
- Монтажа на кровни носачи
- Наменети за 6 пара скии или 2 даски
- Со вграден систем за заклучување на скиите и на самиот држач.
- Механизам на лизгање за едноставно товарање на скиите

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

  • philips
  • aroma
  • sonax
  • falcon
  • versaco
  • bell
  • superhelp
  • praxis