АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држачи Ski Rack

Категорија Држачи за скии

ДРЖАЧ ЗА 1 ПАР СКИИ
- Пластичен држач за 1 пар скии
- Без систем за заклучување
- Традиционална монтажа на кровни држачи

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • philips
  • bell
  • praxis
  • superhelp
  • sonax