АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држачи Iceberg 4

Категорија Држачи за скии

Алуминиумски држачи за скии
- Наменети за 4 пара скии и 2 даски
- Со вграден систем за заклучување на скиите и на самиот држач
- Можност за фиксирање со Т штраф

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

  • sonax
  • falcon
  • bell
  • philips
  • aroma
  • superhelp
  • praxis
  • versaco