АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пластични стеги 2,5x150 мм

Категорија Стеги

Димензија: 2,5x150 мм
Број на стеги: 100
Издржливост: 8 кг.
Арт. Бр. 925150

Материјал:
Најлон 66, 94V-2 со UL. сертификат. Издржливи на толпина, добро изолирани, неразградливи и нестареат.

  • praxis
  • falcon
  • superhelp
  • aroma
  • versaco
  • sonax
  • philips
  • bell