АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пластични стеги 3,6x370 мм

Категорија Стеги

Димензија: 3,6x370 мм
Број на стеги: 100
Издржливост: 18 кг
Арт. бр. 936370

Материјал:
Најлон 66, 94V-2 со UL. сертификат. Издржливи на толпина, добро изолирани, неразградливи и нестареат.

  • versaco
  • praxis
  • philips
  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • aroma
  • falcon