АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пластични стеги 4,8x350 мм

Категорија Стеги

Димензија: 4,8x350 мм
Број на стеги: 100
Издржливост: 22 кг
Арт. бр. 948350

Материјал:
Најлон 66, 94V-2 со UL. сертификат. Издржливи на толпина, добро изолирани, неразградливи и нестареат.

  • versaco
  • superhelp
  • philips
  • falcon
  • aroma
  • praxis
  • sonax
  • bell