АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пластични стеги 4,8x400 мм

Категорија Стеги

Димензија: 4,8x400 мм
Број на стеги: 100
Издржливост: 22 кг
Арт. бр. 948400

Материјал:
Најлон 66, 94V-2 со UL. сертификат. Издржливи на толпина, добро изолирани, неразградливи и нестареат.

  • praxis
  • sonax
  • aroma
  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • falcon
  • philips