АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пластични стеги

Категорија Стеги

Димензија: 3,6x370 мм
Број на стеги: 100
Издржливост: 22 кг
Арт. бр. 363715

Материјал:
Најлон 66, 94V-2 со UL. сертификат. Издржливи на толпина, добро изолирани, неразградливи и нестареат.

  • bell
  • versaco
  • philips
  • aroma
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • sonax