АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пластични стеги сет

Категорија Стеги

Димензија:
- 2,5x100 мм, Број на стеги: 100
- 2,5x150 мм, Број на стеги: 50
- 3,6x200 мм, Број на стеги: 50

Арт. бр. 983200

Материјал:
Најлон 66, 94V-2 со UL. сертификат. Издржливи на толпина, добро изолирани, неразградливи и нестареат.

  • superhelp
  • aroma
  • philips
  • sonax
  • praxis
  • bell
  • versaco
  • falcon