АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Метални стеги

Категорија Стеги

Материјал: Метал
Бр. на стеги: 10
Арт. бр. 98853

Големини:

5/8” – 2 стеги
8/4” – 2 стеги
3/4” – 2 стеги
1” – 2 стеги
1½” – 2 стеги

  • sonax
  • praxis
  • superhelp
  • bell
  • falcon
  • aroma
  • philips
  • versaco