АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Сет одвртувач со 11 додатоци

Категорија Алат

Одвртувач со променливи глави.
Во сетот има 11 променливи глави, вклучувајќи рамни, крстач и торкс глави.

Артикал број: 900011

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • sonax
  • praxis
  • aroma
  • bell
  • philips
  • versaco
  • superhelp