АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Led Сијалици Лед лента

Категорија ЛЕД Сијалици

Led Сијалици Лед лента
Боја: Бела
Должина: 30 см.
Моќност: 18SMD
Намена: Повеќенаменска декоративна LED трака

Арт. бр. 54025

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • aroma
  • philips
  • sonax
  • bell