АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Отпорник

Категорија ЛЕД Сијалици

Отпорник

Арт. бр. 54033

Го ограничува протокот на електрична енергија до препорачаното ниво. Се справува со волтажата од акумулаорот која не е потрошена од LED-от.  Отпорен на високи електрични пулсови

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • falcon
  • philips
  • superhelp
  • praxis
  • sonax
  • versaco
  • bell