АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Canbus Hyper LED power 12

Категорија ЛЕД Сијалици

Canbus Hyper LED power 12
4 SMD 5050
T15x42 mm SV8,5
Со вграден отпорник, со регулатор за грешки.

Арт. бр. 54031

Заменете ги традиционалните сијалички со LED сијалици за да добиете модерна и силна светлина и за да ја подобрите видливоста во дневни услови. Овој тип на LED сијалици се произведени со најновата SMD технологија која овозможува ултра-светол ефект и долга трајност  над 10.000 часа.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • aroma
  • superhelp
  • versaco
  • falcon
  • praxis
  • philips
  • bell