АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

MEGA LED Hyper LED, Power 3, 5V8,5

Категорија ЛЕД Сијалици

MEGA LED Hyper LED, Power 3, 5V8,5
1 SMD, 3 Chip
T10x39 mm, (C5-10W)
За внатрешни светла, регистарска табла

Арт. бр. 54028

Заменете ги традиционалните сијалички со LED сијалици за да добиете модерна и силна светлина и за да ја подобрите видливоста во дневни услови. Овој тип на LED сијалици се произведени со најновата SMD технологија која овозможува ултра-светол ефект и долга трајност  над 10.000 часа.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • superhelp
  • sonax
  • versaco
  • falcon
  • bell
  • praxis
  • philips