АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Festoon lamp, Hyper LED, Power 18, W2,1x9,5d

Категорија ЛЕД Сијалици

Festoon lamp, Hyper LED, Power 18, W2,1x9,5d
6 SMD, 5050
T10x42 mm, (C5-10W)
За внатрешни светла, регистарска табла

Арт. бр. 54029

Заменете ги традиционалните сијалички со LED сијалици за да добиете модерна и силна светлина и за да ја подобрите видливоста во дневни услови. Овој тип на LED сијалици се произведени со најновата SMD технологија која овозможува ултра-светол ефект и долга трајност  над 10.000 часа.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • praxis
  • sonax
  • philips
  • bell
  • superhelp
  • aroma
  • falcon