АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Festoon lamp, 5V8,5

Категорија ЛЕД Сијалици

Festoon lamp, 5V8,5
8 SMD
T10x42 mm(C5-10W)
За внатрешни светла, регистарска табла

Арт. бр. 54030

Заменете ги традиционалните сијалички со LED сијалици за да добиете модерна и силна светлина и за да ја подобрите видливоста во дневни услови. Овој тип на LED сијалици се произведени со најновата SMD технологија која овозможува ултра-светол ефект и долга трајност  над 10.000 часа.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • versaco
  • bell
  • philips
  • aroma
  • superhelp
  • falcon
  • praxis