АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Навлаки за автомобил XL, XXL

Категорија Навлаки

Навлаки за автомобил XL, XXL

Високо-квалитетни церади за автомобили
- 100% UV заштита
- штитат од дожд и замрзнување
- го покриваат целото возило
- брзо и лесна монтажа
- имаат ластик за подобра покривност
- џепови за ретровизори

Пример големини:

XL - VW Passat CC, Phaeton, BMW 5, Audi A6, Mercedes E class, Peugeot 607, Volvo S80...

XXL - BMW 7, Audi A8, Mercedes S class...

Арт. бр, 7007

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • praxis
  • superhelp
  • bell
  • philips
  • aroma
  • versaco
  • falcon