АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Спремни за зимата

Категорија НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

Зимата не само што е најтешката сезона за возачот, туку е и најтешка сезона и за возилото. SONAX разви цел асортиман на производи за стресната зимска сезона – од одмрзнувач за брави до средства против замрзнување.

http://atomem.mk/брендови/sonax/зимска-колекција

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • versaco
  • falcon
  • philips
  • bell
  • superhelp
  • sonax
  • praxis