АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Еленска крпа

Категорија Нега

 

Еленска крпа

Високо-квалитетна синтетичка еленска кожа, идеална за чистење стакла, ветробранско стакло за возила и други мазни површини.

Употреба:
- По употребата, исперете ја крпата со сапун
- Одржувајте ја крпата влажна и чувајте ја во нејзината кутија
- Доколку се исуши, повторно намокрете ја со вода

Арт. бр. 4338

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • praxis
  • versaco
  • falcon
  • sonax
  • philips
  • superhelp
  • aroma