АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Четка со телескопска рачка

Категорија Нега

 

Четка со телескопска рачка

Должина
Соберена: 53см
Издолжена: 90см

Арт. бр. 1060

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • praxis
  • bell
  • sonax
  • philips
  • falcon
  • superhelp
  • versaco