АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Заштитна фолија Зима / Лето

Категорија Нега

Заштитна фолија за ветробранско стакло  Зима/Лето

Штити од Сонце и Мраз

Се поставува на автомобилот,
дизајнот се одликува со "уши" кои влегуваат вратите на автомобилот.

Големина: 200х80 см.


Арт. бр. 32802

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • aroma
  • sonax
  • falcon
  • bell
  • versaco
  • philips
  • praxis