АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Еленска крпа со 3Д Структура

Категорија Нега

Еленска крпа со 3Д Структура

PVA Еленска крпа
• Наменета за чистење на возила, бродови или пластични производи....
• Апсорбира 5 пати повеќе вода од другите еленски крпи.
• Екстремно отпорна, не остава влакненца
и капки вода на краевите.
• Отпорна на маст, масло и детергенти.
• Може да се пере во машина на температура до 70˚C.
• После употреба темелно исперете ја крпата со вода.
• Чувајте ја крпата малку навлажнета во пластична кутија.
• Ако крпата е сува, натопете ја со вода пред да ја користите.

Арт. бр. 4340

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • falcon
  • bell
  • sonax
  • aroma
  • versaco
  • praxis
  • philips