АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Силиконски чистач за стакла и надворешност

Категорија Нега

Силиконски чистач за стакла и надворешност.

Идеален производ за брзо и ефикасно отстранување на остатоците од вода по перењето на возилото. 
Се прилагодува кон контурите на возилото без гребење на површината на возилото.

Арт. бр. 4206

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • superhelp
  • versaco
  • sonax
  • aroma
  • bell
  • falcon
  • praxis