АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Четка за текстил и пластика

Категорија Нега

Четка за текстил и пластика

Идеална за отстранување дури и на најзакоравените нечистотии од целокупниот ентериер на возилото. Не го оштетува материјалот и не ја гребе пластиката. Се користи со специјално средство за чистење текстил или за пластика. Пред употреба да се аплицира на теписон за да се намали абразивноста.

Арт. бр. 4208

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • versaco
  • sonax
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • bell