АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Четка за гуми и бандажи со рачка

Категорија Нега

Четка за гуми и бандажи со рачка

Идеална за отстранување дури и на најзакоравените нечистотии. Се користи за сите типови на бандажи. Перфектно решение за ефикасно чистење на бандажите заедно со специјално средство за чистење бандажи. Употреба: Напрскајте го средството за бандажи, почекајте да започне да делува и исчистете ги бандажите со четката.

Арт. бр. 4209

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • aroma
  • philips
  • versaco
  • praxis
  • falcon
  • sonax
  • bell