АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Микрофибер апликатор

Категорија Нега

Микрофибер апликатор

Микрофибер апликатор за нанесување на производи за одржување на пластика во внатрешноста на возилото. Благодарение на неговиот специјален дизајн, апликаторот овозможува нанесување и достигање дури и на најнедостапните места.

Арт. бр. 4212

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • superhelp
  • philips
  • praxis
  • aroma
  • bell
  • sonax
  • falcon