АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Сунѓер за универзална употреба

Категорија Нега

Сунѓер за миење возила за универзална употреба. Прави перфектен пенлив ефект, има многу мека површина, лесен за користење и одличен производ за редовно перење на возилото.

Арт. бр. 4223

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • sonax
  • bell
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • superhelp