АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Сунѓер со три слоеви

Категорија Нега

Сунѓер со три слоеви

 Страната со испакнатини помага во одстранување на нечистотијата, а неговите три слоја го прават многу издрлжив.

Арт. бр. 4222

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • versaco
  • bell
  • praxis
  • sonax