АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Двостран сунѓер за миење на автомобили

Категорија Нега

 Двостран сунѓер за миење на автомобили

Двостран сунѓер со супер апсорбирачка моќ.
Сивата страна е наменета за секојдневна употреба.
Белата страна е наменета за отстранување на тврдокорни нечистотии и инсекти.

Арт. бр. 4221

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • versaco
  • aroma
  • falcon
  • philips
  • bell
  • praxis
  • sonax