АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Двострана ракавица за чистење на возило

Категорија Нега

Двострана ракавица за чистење на возило

Првата страна e погруба и се користи за отстранување на закоравените нечистотии. Другата страна е направена од микрофибер и се користи за нежно чистење на возилото.

Арт. бр. 4205

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • praxis
  • versaco
  • falcon
  • philips
  • sonax
  • superhelp
  • bell