АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Микрофибер крпа

Категорија Нега

Микрофибер крпа за професионално одржување на возилото која овозможува перфектни резултати дури и на најсензитивните површини. Особено погодна за најдобрата заштита на возилото без никакви гребаници и остатоци од нечистотии. Со заоблени рабови. 85% полиестер, 15% полиамид.
Одржување: Се пере на температура до 60 °C. Не употребувајте омекнувач за алишта. Не ја сушете.

Арт. бр. 4203

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • superhelp
  • bell
  • philips
  • aroma
  • falcon
  • sonax
  • versaco