АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Микрофибер крпа за внатрешност и стакла

Категорија Нега

Микрофибер крпа за внатрешност и стакла со совршено фина површина.
Oбезбедува бришење без оставање на било какви нечистотии. За нерамни површини и текстил: употребете ја сува или мокра со специјално средство за чистење. За рамни површини: сува за бришење или полирање и мокра за чистење.
Одржување: Се пере на температура до 60 °C. Не употребувајте омекнувач за алишта. Не ја сушете.

Арт. бр. 4202

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • philips
  • bell
  • sonax