АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Микрофибер крпа за надворешност

Категорија Нега

Микрофибер крпа за надворешност. Супер-абсорбирачката микрофибер површина ги отстранува остатоците од полир или восок и овозможува совршен сјај на обоената површина. За оптимални резултати, употребувајте ја крпата сува. Крпата е наменета за завршна фаза во негата на бојата.
Одржување: Се пере на температура до 40 °C. Не употребувајте омекнувач за алишта. Не ја сушете. Перете ја одвоено.

Арт, бр. 4201

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • versaco
  • aroma
  • superhelp
  • philips
  • falcon
  • sonax
  • bell