АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Мултифункционален УСБ кабел 3 во 1

Категорија Опрема за Мобилни

Мултифункционалниот кабел Ви овозможува едноставно полнење со брзо поврзување на Вашиот мобилен телефон или мобилен уред со УСБ приклучок. Особено корисен при патувања, производот Ви овозможува да ја наполните батеријата на сите уреди кои го имаат соодветниот отвор за полнење.
• Се користи за: iPhone 5 + Apple + Micro.
• Брзо полнење на мобилни телефони / мобилни уреди во возилото, канцеларија или дома.
• Со 3 конектори.
• Должина: 23 см.
• Специјален дизајн.

Инструкции за употреба:
• Поврзете го мобилниот телефон / мобилниот уред со соодветниот конектор.
• Внесете го УСБ крајот на кабелот во УСБ приклучок.

Артикал број: 50655

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • aroma
  • praxis
  • sonax
  • philips
  • versaco
  • falcon
  • bell